En son beş Yangın Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangına Dayanıklılık: Baplar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Sonunda yangın gibi durumlarda dahi baplar insanların çıkışı midein elverişli konumda olur.

Çift kanatlı ivedi çıkış bapları, hariça rast açılan panik bar kullanılanarak yapım edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz nazikçe gereç kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı için sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha rikkatli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara hatırlamak mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Başkaca, bozuk yangın baplarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ikazyorlar.

Açılıp - kapanma kârlevinin sorunsuz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli başlı periyotlarla bu tavır kontrol edilmelidir. 

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların hudayinabit kapanması Yangın Kapısı gerekmektedir. Bapların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

Hiçbir kanatlı yangın kapıları binaların içerisinde olması beklenir yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kaldırmak en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzısıra firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın takkadak insanoğluın kötü Yangın Kapısı Fiyatları zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen binada yapım edip, montaj ve onarma proseslerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de boyun aldatmaıyoruz.

Yani, baz ayrım şudur: Yangın Yangın Kapısı bapsı yangının yayılmasını karışmak kucakin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı sadece hızlı ve güvenli boşaltma bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page